November 20, 2019

Blizzard geeft ons meer

Blizzard geeft ons meer

Overwatch 2

Overwatch is een team-based shooter game waarin je objectives als team moet behalen, de game is zo populair dat er nu een 2de spel van komt. In dit nieuwe spel zijn er diverse nieuwe maps met nieuwe objectives die je moet behalen als team.

Push,  een  van de nieuwe maps, waarin de 2 teams het tegen elkaar opnemen en controle moeten winnen over een robot, deze moeten ze dan naar de vijandige basis pushen om te winnen.

Buiten nieuwe maps en objectives zijn er ook nieuwe Co-Op missions, hier ga je verder met de storyline van het spel, deze Co-Op missions zijn een reeks van intense missies die je in teamverband gaat spelen. Vecht terug tegen “Null sector” en ontrafel hun motieven.

Ook heeft Blizzard de karakters doen evolueren. Een voor een kregen ze een nieuwe look aangemeten.

Diablo IV

Ja ja, er is goed nieuws voor de Diablo fans want binnenkort komt er weer een nieuwe uitgave van.

Brutale uitdagingen, helse nieuwigheden en een onbetwistbare terugkeer van de duisternis ligt in de kern van het spel.

Neem een kijkje van de gruwel die wacht.

Wat is er nieuw?

Diablo IV opent een verhaallijn die we nog nooit hebben gezien. Met een volledige open wereld kunnen spelers in 5 verschillende gevaarlijke regio’s reizen. Zadel op en verken de zone, voltooi missies of ga naar mysterieuze steden om er te gaan ruilen. Vecht met world bosses of zelfs met andere spelers voor schatten en glorie.

Spelers kunnen kiezen tussen 5 verschillende unieke classes om te spelen, voorlopig zijn er nog maar 3 gekend: de barbaar, de tovenares en de druid.

Ik kijk er alvast naar uit!